Det Norske Teatret i Groruddalen

Det Norske Teatret spelar i Groruddalen og viser nye framsyningar i samarbeid med Kulturetaten i Oslo kommune. Aktivitetane våre på Rommen Scene rettar seg spesielt mot nye publikumsgrupper, og er støtta av OBOS Presenterer.

Vi er rebellar!

Rebell - Det Norske Teatrets teaterklubb for ungdom mellom 11 og 14 år - er motivert av kunstnarleg hunger. No blir tilbodet vidareført i 2024, skriv Belinda Braza og Rahel Martha Beraki.

Les meir

Publikumsundersøking Det Norske Teatret i Groruddalen

Vi ønskjer å lære meir om publikummet vårt, og korleis ulike grupper kan få ei god oppleving når dei besøker oss. Undersøkinga blir utført av Norsk publikumsutvikling og tek omlag fem minutt å svare på.

Ta meg til undersøkinga

Rebell

Det Norske Teatrets scene- teaterklubb for ungdom mellom 11-14 år med interesse for alle teaterets element startar nye kurs i september!

Les meir

Det Norske Teatret sender representantar til Nordisk kunstsamarbeid

«Colours of Being» er eit kompetansehevande prosjekt med interseksjonelt perspektiv. Dilara Vera Surbehan og Georgia May Anta skal representere Noreg.

Les meir

Karoline Mirkovic vann skrivekonkurransen!

Vinnaren av konkurransen der vi søkte etter nye skrivande stemmer frå Groruddalen, er kommunikasjonsrådgjevar i Skatteetaten til vanleg. For henne er det Groruddalen som ER Oslo.

Les meir

Ferdig snakka!

Hausten 2021 tok Belinda Braza over som kunstnarleg leiar for Det Norske Teatret i Groruddalen.

Les intervju her!

Nabolagsturné i Groruddalen

Hausten 2021 drog Det Norske Teatret og OBOS med Campingkompaniet på nabolagsturné i Groruddalen.