Teater for barn

Teater og verkstadar.

På Det Norske Teatret spelar vi teater for barn på alle dei tre scenene våre, i tillegg til at vi nokre laurdagar arrangerer teaterverkstad der barna sjølve får lage framsyninga og stå på scenen!

 • URBAN ART ATTACK FOR KIDS - ROMMEN SCENE

  Velkommen til Urban Art attack for kids laurdag 4. mai. Vi feirar den urbane kunsten, med barna i fokus!

  Her får barna jobbe med dei ulike elementa innanfor hiphop og urban kunst – i lag med nokon av dei alle dyktigaste utøvarane frå street-kulturen. Det blir collage art med Fru Bugge, dans med Marcus, DJ`ing og beatboxing med Beatur, og arbeid med rap og tekst med Pats.

  Målet er å strekke seg, utvikle seg, prøve noko nytt, lære, dele og utfordre seg sjølv. Til slutt blir alt sett saman i ei uformell og spennande visning. Kom og bli inspirert!

  Laurdag 4. mai kl. 11-16 på Rommen Scene.

  Pris: Kr 50 for deltakarar, NB: avgrensa med plassar. Open gratis visning for foreldre/andre interesserte laurdag kl. 15–16.

 • URBAN ART ATTACK FOR KIDS - HOVUDSCENEN

  Vi har invitert danse-Noregs beste folk for å lage ein magisk dag på Hovudscenen. Det blir breake-verkstad, musikk, heftige rytmar, lysshow, jam, battles og rein danseglede! Her kan ein slå seg laus med raffe rørsle på ei av Noregs største scener.

  Foreldre og føresette har høve til å vere med i salen og vere publikum.

  Stad: Hovudscenen og midtgolvet
  Tid: 25. mai frå 11.30-15.00
  Deltakarar: 100 stk.
  Pris: 100 kr.

  Passer for barn frå 6-12 år.