Teatermeny

Vi har også ein trerettars meny, eller "Teatermeny", som vi kallar det. Denne består av tre større rettar – forrett, hovudrett og dessert – for dei som har mindre tid til å ete før eller etter framsyninga, men likevel ønskjer eit skikkeleg og velsmakande måltid.

Kjøkkenet er først og fremst inspirert av Sør-Amerika, men hentar også inspirasjon frå andre hjørne av verda.

Teatermeny: 750,- per person.
Vinmeny: 455,- per person
(3 glas)

750,- per person. Heile bildet må bestille menyen.

Forrett

Raudbetetartar - trøffel - peparrot krem
(Laktose)

eller

2 stk Empanada av lam- salsa Criolla
(Gluten - egg)

Hovudrett

Argentinsk indrefilet - pastinakkpure - demi-glace
(Laktose - selleri - soya)

eller

Piggvar - argentinske villreker - blomkålpure
(Laktose - fisk - skaldyr - selleri)

Brød er inkludert i hovudretten.

Dessert

Jordbær - Kvit sjokolade - mjølkeiskrem
(Laktose - egg)

eller

Banan - karamell - pekannøtter
(Laktose - egg)

Barnemeny

Kylling-nuggets med sesammajones, fries og grøn saus.