Teatermeny

Vi har også ein trerettars meny, eller "Teatermeny", som vi kallar det. Denne består av tre større rettar – forrett, hovudrett og dessert – for dei som har mindre tid til å ete før eller etter framsyninga, men likevel ønskjer eit skikkeleg og velsmakande måltid.

Kjøkkenet er først og fremst inspirert av Sør-Amerika, men hentar også inspirasjon frå andre hjørne av verda.

Teatermeny: 750,- per person

750,- per person. Heile bildet må bestille menyen.

Forrett

Raudbetetartar - trøffel - graslauk
(Laktose)

eller

Biffempanada - chimichurrisaus
(Gluten - egg - laktose)

Hovudrett

Indrefilet - pastinakkpure - demi-glace
(Laktose - selleri - soya)

eller

Frityrsteikt østerssopp - pastinakkpure - demiglace
(Gluten - egg - laktose)

Dessert

Eple - pekannøtter - karamell
(Laktose - nøtter)

eller

Geitemjølk - pære og vaniljekrem
(Laktose - egg)

Barnemeny

Kylling-nuggets med sesammajones, fries og grøn saus.