Notis

The book of mormon billettlotteri!

Konkurransen og derfor også innmeldingsskjemaet er no stengd – dersom du har meldt deg på må du møte opp i foajeen på Det Norske Teatret laurdag 2. september kl. 16! Då blir det trekning 🙂 — Lyst til å få med deg premieren på The Book of Mormon? Bli med i vårt makelause billettlotteri! I

Konkurransen og derfor også innmeldingsskjemaet er no stengd - dersom du har meldt deg på må du møte opp i foajeen på Det Norske Teatret laurdag 2. september kl. 16! Då blir det trekning :)

--
Lyst til å få med deg premieren på The Book of Mormon? Bli med i vårt makelause billettlotteri! I klassisk West End og Broadway-stil loddar vi ut billettar til premieren – og inngang til den store premierefesten etterpå i lag med heile ensemblet! Alt du må gjere for å vere med i trekkinga er å fylle ut skjemaet under – og å møte opp ved Hovudinngangen til Det Norske Teatret den 2. september. Slik gjer du:
Meld di interesse i skjemaet under her, på denne sida
Sørg for å vere ved Hovudinnngangen til Det Norske Teatret laurdag 2. september kl. 16:00 når vi trekk vinnaren – om det blir deg får du altså 2 billettar – til deg og ein venn!
Om du er vinnaren, så MÅ du vere til stades for å få billettane, ta i mot gevinsten og glede deg til premieren som startar kl.18.00 same kvelden!
Le deg skakk!
Kanskje blir det ein av skodespelarane som gjer trekninga? Vi trekk ut 4 x 2 vinnarar!

Lykke til!