A la carte-meny

FORRETTAR kl. 16-20 (22)

Vichyssoise
Bakt purre, potetkrisp- og stongselleri-cruditè
Potet- og purre-espuma og lagra Høvding Sverre-ost
(mjøl, selleri)
185,-

Hummarravioli med kylling
Servert med skaldyrsaus, bakt aubergine, Granny Smith-eple og estragon
(mjølk, egg, kveitemjøl, sennep, soya, soyabønner)
255,-

Teaterplanke
Coppa-skinke, vellagra norske ostar, aprikosmarmelade, salte mandlar, marinerte oliven og rista brød
(ost, mandlar, sesam)
245,-


Dagens forrett
(spør servitøren)


HOVUDRETTAR kl. 16-20 (22)

Jordskokk-risotto
Med skogsopp, sprø jordskokk, sylta løk og grønkål
(smør, ost)
320,-

Variasjonar av lam

Rosasteikt, braissert og ragu med savoykål, rotgrønsaker, peparrot, perlepotet og krema saus
(fløyte)
380,-

Dagens fisk

(spør servitøren)


Dagens kjøt

(spør servitøren)


DESSERTAR kl. 16-20 (22)

Tonka panna cotta
med raudvinskokte fersken, karamellisert kvit sjokolade og oksalis
(mjølk, spor av nøtter)
175,-

Nyrørt is og sorbé

Servert med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mandel, mjølk, egg)
125,-

Vellagra norske ostar med tilbehøyr

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
195,-


Dagens dessert

(spør servitøren)


TEATERMENY kl. 16-20 (22)


Forrett

Vichyssoise

Hovudrett

Lam

Dessert

Panna cotta

Pris: 715,-

VINPAKKE

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 4 glas vin (dessertvinen er valfri)
510,-


SØNDAGSMENY 2 timar før framsyning

Dagens smørbrød
(spør servitøren)
235,-

Dagens suppe

(spør servitøren)
225,-

Teaterplanke

Coppaskinke, moden ost, oliven og artisjokk, salte mandler, aprikosmarmelade og brød
(mjølk, mandler, kveitemjøl)
245,-

Dagens dessert

(spør servitøren)
185,-