FORRETTAR kl. 16-20 (22)
Grøn asparges
med hollandaise noisette og fritert rugbrød
(smør, kveitemjøl, rug, egg)
195,-
Tartar av storfe
Med reddik, grønt eple, sjalottlauk, kapers, grava eggeplomme, poppa bokkveite og frisk urtesalat
(egg, sennep, fisk, ost)
245,-
Teaterplanke
Coppaskinke, vellagra norske ostar, aprikosmarmelade, salte mandlar, marinerte oliven og rista brød
(ost, mandlar, kveitemjøl)
250,-
Dagens forrett
(spør servitøren)
HOVUDRETTAR kl. 16-20 (22)
Ramslaukbygotto
Med grilla paprika, spinat, tørka cherrytomatar, vårlauk og Høvding Sverre
(bygg, smør, ost)
315,-
Kyllinglår
Marinert i kvitlauk, timian, chili og lime med sylta grøne tomatar, grøne bønner, knuste poteter og grønpeparsaus
(smør, ost, blautdyr, soya, gluten)
365,-
Dagens fisk
(spør servitøren)
Dagens kjøt
(spør servitøren)
DESSERTAR kl. 16-20 (22)
Rabarbrasuppe
med rabarbramarmelade, jordbær og kanel-is
(mjølk, egg)
175,-
Nyrørt is og sorbé med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mjølk, egg, spor av nøtter)
125,-
Vellagra norske ostar med tilbehøyr
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
195,-
Dagens dessert
(spør servitøren)
TEATERMENY kl. 16-20 (22)
Forrett
Asparges
Hovudrett
Dagens fisk
Dessert
Rabarbrasuppe
Pris: 750,-
VINPAKKE
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
485,-