A la carte-meny

Forrettar

Grava lettrøykt hjort med Gruyerekrem, jordskokk, sylta sopp og sylta tomat.
(mjølk, egg, sulfitt, sennep)
225,-

Grilla potet med potetskum, sylta søtlauk, krisp potet og høvla trøffel
(mjølk, sulfitt)
215,-

Dagens forrett
(spør servitøren)

Hovudrettar

Graskarrisotto med grønkål, rosettkål, puffa graskarkjerner og Västerbottenost
(mjølk)
285,-

Porchetta med plommer, raudkål og portvinsaus
(sennep, sulfitt)
290,-

Dagens fisk
(spør servitøren)

Dagens kjøt
(spør servitøren)

Dessertar

Kanelkake med kandiserte mandlar, tjukkmjølksorbet, kvit misokola, molter og varmt sjokoladeskum
(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel)
175,-

Nyrørt is og sorbet med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mjølk, egg)
115,-

Vellagra norske ostar med noko attåt
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
165,-

Dagens dessert
(spør servitøren)

Teatermeny

Forrett
Grava hjort

Hovudrett
Dagens kjøt eller fisk

Dessert
Kanelkake

PRIS: 645,-

Vinpakke

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
PRIS: 465,-