FORRETTAR
Lett grilla svineknoketerrine
Lett grilla svineknoketerrine
med sellerislaw, pære, sennep og puffa svor
(sulfitt, sennep, egg, selleri)
185,-
Steinsoppsravioli
med rista kålconsommé og vinterkål
(kveitemjøl, sulfitt, soya, selleri)
195,-
Teaterplanka
Coppaskinke, vellagra norske norske ostar, salte mandlar, marinerte oliven og husets knekkebrød
(ost, mandlar, sesam)
235,-
Dagens forrett
(spør servitøren)
HOVUDRETTAR
Spaetzle
med urtepesto, lagra Holtefjell, grønsaker og rista valnøtter
(ost, kveitemjøl, valnøtter, egg)
265,-
Grilla høgrygg av storfe
med sylta sennepsfrø, karamellisert lauk, sopp, høvding Sverre XO krokett og rødvinsaus
(mjølk, sulfitt, sennep)
295,-
Dagens fisk
(spør servitøren)
Dagens kjøt
(spør servitøren)
DESSERTAR
Nysteikt sjokoladekake
med vaniljeis, mandelpralin, sjokoladenougatine og rommarinerte kirsebær
(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel, spor av nøtter)
195,-
Nyrørt is og sorbet
med noko syrlig og noko sprøtt
(kveitemjøl, mjølk, egg)
115,-
Vellagra norske ostar med tilbehøyr
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasslenøtter, sesamfrø, mandel)
195,-
Dagens dessert
(spør servitøren)
TEATERMENY
Forrett
Knoketerrine
Hovudrett
Grilla Høgrygg
Dessert
Sjokoladekake
645,-
VINPAKKE
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
465,-