A la carte-meny







FORRETTAR kl. 16-20 (22)

Grøn asparges
med hollandaise noisette og fritert rugbrød
(smør, kveitemjøl, rug, egg)
195,-

Tartar av storfe

Med reddik, grønt eple, sjalottlauk, kapers, grava eggeplomme, poppa bokkveite og frisk urtesalat
(egg, sennep, fisk, ost)
245,-

Teaterplanke
Coppaskinke, vellagra norske ostar, aprikosmarmelade, salte mandlar, marinerte oliven og rista brød
(ost, mandlar, kveitemjøl)
250,-

Dagens forrett
(spør servitøren)

HOVUDRETTAR kl. 16-20 (22)

Ramslaukbygotto
Med grilla paprika, spinat, tørka cherrytomatar, vårlauk og Høvding Sverre
(bygg, smør, ost)
315,-

Kyllinglår
Marinert i kvitlauk, timian, chili og lime med sylta grøne tomatar, grøne bønner, knuste poteter og grønpeparsaus
(smør, ost, blautdyr, soya, gluten)
365,-

Dagens fisk

(spør servitøren)

Dagens kjøt

(spør servitøren)

DESSERTAR kl. 16-20 (22)

Rabarbrasuppe
med rabarbramarmelade, jordbær og kanel-is
(mjølk, egg)

175,-

Nyrørt is og sorbé med noko syrleg og noko sprøtt

(kveitemjøl, mjølk, egg, spor av nøtter)
125,-

Vellagra norske ostar med tilbehøyr

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
195,-

Dagens dessert
(spør servitøren)

TEATERMENY kl. 16-20 (22)


Forrett

Asparges

Hovudrett

Dagens fisk

Dessert

Rabarbrasuppe

Pris: 750,-

VINPAKKE

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
485,-

.