FORRETTAR kl. 16-20 (22)
Vichyssoise
Bakt purre, potetkrisp- og stongselleri-cruditè
Potet- og purre-espuma og lagra Høvding Sverre-ost
(mjøl, selleri)
185,-
Hummarravioli med kylling
Servert med skaldyrsaus, bakt aubergine, Granny Smith-eple og estragon
(mjølk, egg, kveitemjøl, sennep, soya, soyabønner)
255,-
Teaterplanke
Coppa-skinke, vellagra norske ostar, aprikosmarmelade, salte mandlar, marinerte oliven og rista brød
(ost, mandlar, sesam)
245,-
Dagens forrett
(spør servitøren)
HOVUDRETTAR kl. 16-20 (22)
Jordskokk-risotto
Med skogsopp, sprø jordskokk, sylta løk og grønkål
(smør, ost)
320,-
Variasjonar av lam
Rosasteikt, braissert og ragu med savoykål, rotgrønsaker, peparrot, perlepotet og krema saus
(fløyte)
380,-
Dagens fisk
(spør servitøren)
Dagens kjøt
(spør servitøren)
DESSERTAR kl. 16-20 (22)
Tonka panna cotta
med raudvinskokte fersken, karamellisert kvit sjokolade og oksalis
(mjølk, spor av nøtter)
175,-
Nyrørt is og sorbé
Servert med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mandel, mjølk, egg)
125,-
Vellagra norske ostar med tilbehøyr
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
195,-
Dagens dessert
(spør servitøren)
TEATERMENY kl. 16-20 (22)
Forrett
Vichyssoise
Hovudrett
Lam
Dessert
Panna cotta
Pris: 715,-
VINPAKKE
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 4 glas vin (dessertvinen er valfri)
510,-
SØNDAGSMENY 2 timar før framsyning
Dagens smørbrød
(spør servitøren)
235,-
Dagens suppe
(spør servitøren)
225,-
Teaterplanke
Coppaskinke, moden ost, oliven og artisjokk, salte mandler, aprikosmarmelade og brød
(mjølk, mandler, kveitemjøl)
245,-
Dagens dessert
(spør servitøren)
185,-