A la carte-meny

FORRETTAR

Lett grilla svineknoketerrine
Lett grilla svineknoketerrine med sellerislaw, pære, sennep og puffa svor
(sulfitt, sennep, egg, selleri)
185,-

Steinsoppsravioli
med rista kålconsommé og vinterkål
(kveitemjøl, sulfitt, soya, selleri)
195,-

Teaterplanka
Coppaskinke, vellagra norske norske ostar, salte mandlar, marinerte oliven og husets knekkebrød
(ost, mandlar, sesam)
235,-


Dagens forrett
(spør servitøren)


HOVUDRETTAR


Spaetzle
med urtepesto, lagra Holtefjell, grønsaker og rista valnøtter
(ost, kveitemjøl, valnøtter, egg)
265,-


Grilla høgrygg av storfe

med sylta sennepsfrø, karamellisert lauk, sopp, høvding Sverre XO krokett og rødvinsaus
(mjølk, sulfitt, sennep)
295,-

Dagens fisk

(spør servitøren)


Dagens kjøt

(spør servitøren)




DESSERTAR



Nysteikt sjokoladekake

med vaniljeis, mandelpralin, sjokoladenougatine og rommarinerte kirsebær
(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel, spor av nøtter)
195,-

Nyrørt is og sorbet

med noko syrlig og noko sprøtt
(kveitemjøl, mjølk, egg)
115,-


Vellagra norske ostar med tilbehøyr

(mjølk, kveitemjøl, rug, hasslenøtter, sesamfrø, mandel)
195,-


Dagens dessert

(spør servitøren)


TEATERMENY


Forrett

Knoketerrine

Hovudrett

Grilla Høgrygg

Dessert

Sjokoladekake

645,-


VINPAKKE

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
465,-