Forrettar
Grava lettrøykt hjort med Gruyerekrem, jordskokk, sylta sopp og sylta tomat.
(mjølk, egg, sulfitt, sennep)
225,-
Grilla potet med potetskum, sylta søtlauk, krisp potet og høvla trøffel
(mjølk, sulfitt)
215,-
Dagens forrett
(spør servitøren)
Hovudrettar
Graskarrisotto med grønkål, rosettkål, puffa graskarkjerner og Västerbottenost
(mjølk)
285,-
Porchetta med plommer, raudkål og portvinsaus
(sennep, sulfitt)
290,-
Dagens fisk
(spør servitøren)
Dagens kjøt
(spør servitøren)
Dessertar
Kanelkake med kandiserte mandlar, tjukkmjølksorbet, kvit misokola, molter og varmt sjokoladeskum
(mjølk, egg, kveitemjøl, mandel)
175,-
Nyrørt is og sorbet med noko syrleg og noko sprøtt
(kveitemjøl, mjølk, egg)
115,-
Vellagra norske ostar med noko attåt
(mjølk, kveitemjøl, rug, hasselnøtter, sesamfrø, mandel)
165,-
Dagens dessert
(spør servitøren)
Teatermeny
Forrett
Grava hjort
Hovudrett
Dagens kjøt eller fisk
Dessert
Kanelkake
PRIS: 645,-
Vinpakke
Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny.
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
PRIS: 465,-