Om du er svolten før du skal på teater, har vi i haust eit heilt nytt konsept i restauranten. Her vil vi tilby både teatermeny for gjestar med billettar til framsyningane og à la carte-meny for andre besøkande. I tillegg vil Bule tilby ein gjennomtenkt barmeny av mindre rettar.
5. - 14. september vil restauranten ha open bar, snacks-meny og ein enkel rett.
18. september vil restauranten opne for fullt. Frå denne dagen blir det mogleg å reservere bord.

Kva er Bule?
Bak satsinga står Johannes Samsom, som tidlegare har vore kjøkkensjef på Restaurant Omar i København og dei siste to åra kjøkkensjef og medeigar i Kafeteria August. Etter nesten fire år med leianderoller på nokre av Skandinavias mest profilerte restaurantar, tek Samsom no steget vidare med sitt eige konsept. Bule.
Bule kombinerer lidenskapen han har for indonesisk mat med ei nytenkande tilnærming som hentar inspirasjon frå fleire verdenshjørner.
Namnet Bule er eit indonesisk slangord for ein kvit utlending. Ein humoristisk referanse til Samsoms eigen bakgrunn og kjærleik til det indonesiske kjøkkenet.
Opninga av Bule markerer starten på eit ti måneders pop-up-prosjekt i Det Norske Teatret, der Samsom vil utforske sitt kulinariske uttrykk i hjartet av Oslo.