Kjøkkenet er først og fremst inspirert av Sør-Amerika, men hentar også inspirasjon frå andre hjørne av verda. Maten består av ulike smårettar du kombinerer etter eiga lyst og gane, og blir servert direkte frå kjøkkenet etter kvart som rettane er klare.
9-rettar for to personar: 1440,- totalt / 720,- per person
A la carte
Brød & røykt potetsmør
(Gluten - laktose)
65,-
Biffempanada - chimichurrisaus
(Gluten - egg - laktose)
80,-
Provoloneost - sylta fersken - rista focaccia
(Gluten - laktose)
170,-
Raudbetetartar - trøffel - graslauk
(Laktose)
175,-
Akkar - rugbrødtoast - koriandermajones
(Gluten - blautdyr)
155,-
Frityrsteikt østerssopp - parmesankrem
(Gluten - egg - laktose)
165,-
Lammebrissel - Beurre Blanc - maispure
(Laktose)
205,-
Kyllinglår på grillspyd - tareglasur - sesammajones
(Soya - sesamfrø)
195,-
Indrefilet - pastinakkpure - demi-glace
(Laktose - selleri - soya)
230,-
Dessert
Eple - pekannøtter - karamell
(Laktose - nøtter)
170,-
Geitemjølk - pære og vaniljekrem
(Laktose - egg)
170,-
Sjokolade - sjokolade - sjokolade
(Laktose - egg)
180,-
Barnemeny
Kylling-nuggets med sesammajones, fries og grøn saus.