Meny

À la carte-menyen består av 9 smårettar, perfekt porsjonerte for å delast mellom to personar. Men om du ønskjer det, kan du også velje dine eigne favorittar og kombinere etter eigen smak. I så fall tilrår vi 4 rettar per person frå menyen.

Kjøkkenet er først og fremst inspirert av Sør-Amerika, men hentar også inspirasjon frå andre hjørne av verda. Maten består av ulike smårettar du kombinerer etter eiga lyst og gane, og blir servert direkte frå kjøkkenet etter kvart som rettane er klare.

9-rettar for to personar: 1440,- totalt / 720,- per person

A la carte

Brød & røykt potetsmør
(Gluten - laktose)
65,-

Biffempanada - chimichurrisaus
(Gluten - egg - laktose)
80,-

Provoloneost - sylta fersken - rista focaccia
(Gluten - laktose)
170,-

Raudbetetartar - trøffel - graslauk
(Laktose)
175,-

Akkar - rugbrødtoast - koriandermajones
(Gluten - blautdyr)
155,-

Frityrsteikt østerssopp - parmesankrem
(Gluten - egg - laktose)
165,-

Lammebrissel - Beurre Blanc - maispure
(Laktose)
205,-

Kyllinglår på grillspyd - tareglasur - sesammajones
(Soya - sesamfrø)
195,-

Indrefilet - pastinakkpure - demi-glace
(Laktose - selleri - soya)
230,-

Dessert

Eple - pekannøtter - karamell
(Laktose - nøtter)
170,-

Geitemjølk - pære og vaniljekrem
(Laktose - egg)
170,-

Sjokolade - sjokolade - sjokolade
(Laktose - egg)
180,-

Barnemeny

Kylling-nuggets med sesammajones, fries og grøn saus.