Meny

Kjøkkenet er først og fremst inspirert av Sør-Amerika, men hentar også inspirasjon frå andre hjørne av verda. Maten består av ulike smårettar du kombinerer etter eiga lyst og gane, og blir servert direkte frå kjøkkenet etter kvart som rettane er klare.

Brød & røykt potetsmør
(Gluten - laktose)
65,-

Biffempanada - chimichurrisaus
(Gluten - egg - laktose)
80,-

Provoloneost - sylta fersken - rista focaccia
(Gluten - laktose)
170,-

Raudbetetartar - trøffel - graslauk
(Laktose)
175,-

Akkar - rugbrødtoast - koriandermajones
(Gluten - blautdyr)
155,-

Frityrsteikt østerssopp - parmesankrem
(Gluten - egg - laktose)
165,-

Kalvebrissel - Beurre Blanc - maispure
(Laktose)
205,-

Kyllinglår på grillspyd - tareglasur - sesammajones
(Soya - sesamfrø)
195,-

Entrecote - pastinakkpure - demi-glace
(Laktose - selleri - soya)
230,-

Dessert

Eple - pekannøtter - karamell
(Laktose - nøtter)
170,-

Geitemjølk - pære og Créme Anglaise
(Laktose - egg)
170,-

Sjokolade - sjokolade - sjokolade
(Laktose - egg)
180,-