Lunsj-meny

LUNSJ


Reker i trengsel
Handpilla reker med majones, piska creme fraiche, kokt egg, sitron, dillkvast og salat

På smørsteikt brioche: 215,-
(kveitemjøl, skaldyr, egg, sennep, sulfitt, mjølk)

Som salat: 235,-
(skaldyr, egg, sennep, sulfitt, mjølk)

Biffsmørbrød
Høgrygg av okse i tynne skiver med sylta cherrytomat, surkål, cornichones (evt. små sylteagurkar), sprø lauk og pepperotkrem

Som smørbrød: 215,-
(mjølk, kveitemel, sennep, sulfitt, egg)

Som salat: 235,-
(mjølk, sennep, sulfitt, egg)

Løves Cardini
Lett grilla hjartesalat med cæsardressing, høvding Sverre XO og sprøsteikt brød

Som smørbrød: 145,-
(kveitemjøl, ost, sennep, fisk, egg)

Som salat 165,-
(kveitemjøl, ost, sennep, fisk, egg)

Toppings (rå vekt)

60g panchetta 50,-
100g kylling 70,-
60g reker 70,-

(skaldyr)

Spaetzle
med urtepesto, lagret Holtefjell, grønsaker, sprø lauk og rista valnøtter
(ost, kveitemjøl, valnøtter, egg, mjølk)
245,-

Krema skaldyrsuppe
Med dagens fangst, reker, potet, fennikel og purre
(mjølk, fisk, skaldyr, selleri, blautdyr)
245,-


DESSERT

Dagens dessert
Spør servitøren om dagens tilbod
(kveitemjøl, nøtter, mandlar, peanøtter, mjølk, egg)

Ei søtsak til kaffien
Spør servitøren om allergen
20,-