Løve Restaurant og Bar

Løve Restaurant og Bar ligg i 1. høgda i vår nye foajé. Frå frokost kl. 08:00 til sein kveld finn du ein stor og brei meny med kontinentale smørbrød, franskbrasseri og botnsolid á la carté. Telefon: 22 47 39 70

Ordinære opningstider:

Kjøkken

Måndag: 08:00 – 13:00
Tysdag-fredag: 08.00-20.00
Laurdag: 12.00-22.00
Søndag: Smørbrøddisk. Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og held ope til og med pausen.

Bar og kafé

Måndag: 08:00 – 15:00
Tysdag-torsdag: 08.00-00.30
Fredag: 08:00-03.00
Laurdag: 12.00-00.30
Søndag: Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og er ope til og med pausen.

Du kan sjølv bestille bord her:

 

Telefon: 22 47 39 70
E-post: post@kafelove.no
FRUKOST KVARDAGAR FRÅ 08:00-11:00
MÅNDAGAR: 08:00-13:00

Havregraut med bær og rista nøtter
(Laktose, havre, hasselnøtter, cashewnøtter)
25,-

Nysteikte sveler, to stykke
Blåbærsyltetøy og seterrømme
(Laktose, kveite, egg)
55,-

Yoghurt med heimelaga granola og mango
(Kveite, laktose, egg)
35,-

Ei skive heimelaga grovbrød med valfritt pålegg:

Brunost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Gulost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Leverpostei og bacon 25,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Røykelaks og egg 35,- (Rug, kveite, havre, laktose, egg, fisk)

Frukt 10,-

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

LUNSJ FRÅ KL.11.00 – 15.00
RETTAR
Krydderbakt ishavsrøye, rømme, salt agurk
Salat og landbrød
(Kveitemjøl, mjølk, egg, sennep, fisk)
155,-

Risotto med eple, fennikel og persille
(Mjølk)
175,-

Lun leverpostei på landbrød
Bacon og sopp
Salat og raudbetar
(Kveitemjøl, mjølk, egg)
165,-

Tynne skiver kalvecoulotte
Riven parmesan og krutongar, tomat og majones
(Mjølk, kveitemjøl, egg)
180,-
*
Krema skaldyrsuppe
Kveite, potet og aspargesbønner
(Skaldyr, fisk, mjølk)
175,-

Dagens lunsj
175,-

DESSERTAR
Søtsaker
Pr bit 20,-
(spør servitøren din)

Solbærsorbet
(Kveite, hasselnøtter)
75,-
Bakt sjokolade
(Mjølk, egg, kveitemjøl)
115,-

TEATERMENY MED VINPAKKE FRÅ KL.16.00

Kokkane set saman tre rettar

Forrett
#
Hovudrett – kjøtt

Eller

Hovudrett – fisk
#
Dessert

eller

Ost
#
3-rettar
395,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
Vinpakke
345,-

MIDDAG FRÅ KL.16.00
FORRETTAR
Tartar med eggeplomme, raudbetar og bokkveite
(Mjølk, egg, sulfitt)
165,-

Norsk ost og spekemat
(Mjølk, mandel)
145,-

Grilla margbein, løyrom, karse og grilla brød
(Mjølk, kveitemjøl, fisk)
165,-

Røykt potetkrem, rug, purreløk, bonito
(Mjølk, fisk, rug)
145,-

HOVUDRETTAR
Heilsteikt kalvecoulotte
Steikt mais, aspargesbønner, potetkrokett og kalvesjy
(Mjølk, sulfitt, kveitemjøl, egg)
295,-

Braisert svineknoke
Potetpure og savoykål,
Raudvinsaus med Dijonsennep
(Mjølk, sulfitt)
285,-

Risotto med persille, eple og fennikel
(Mjølk)
225,-

Ishavsrøye
Grøn ertepure og brokkolitempura
Pommes Anna, blåskjelnage
(Fisk, mjølk, hasselnøtter, kveitemjøl)
285,-

Grilla kveite med blomkål, spinat
og Bouillabaisse-vinaigrette
(Fisk, mjølk, skalldyr)
295,-

MIDDAG FRÅ KL.16.00
DESSERTAR
Solbærsorbet med bakt, kvit sjokolade
Sitronverbena
(Mjølk, egg, )
95,-

Bakt sjokolademousse med tonka-is og plomme
Havresmular
(Egg, mjølk, kveitemjøl)
125,-

Lakris-is med graskar og tørka marengs
(Mjølk, egg, kveite)
125,-

Norske ostar med nøttebrød
(Hasselnøtt, kveitemjøl, mjølk, egg)
155,-

Søtsaker
1 bit 20,-
3 bitar 50,-
(spør servitøren din)

LUNSJ FRÅ 11:00 – 15.00, laurdagar 11:00-14:30

MIDDAG FRÅ 15:30 laurdagar