Løve Restaurant og Bar

Løve Restaurant og Bar ligg i 1. høgda i vår nye foajé. Frå frokost kl. 08:00 til sein kveld finn du ein stor og brei meny med kontinentale smørbrød, fransk brasseri og botnsolid á la carté. Telefon: 22 47 39 70

Ordinære opningstider:

Kjøkken

Måndag: 08:00 – 13:00
Tysdag-fredag: 08.00-20.00
Laurdag: 12.00-22.00
Søndag: Smørbrøddisk. Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og held ope til og med pausen.

Bar og kafé

Måndag: 08:00 – 15:00
Tysdag-torsdag: 08.00-00.30
Fredag: 08:00-03.00
Laurdag: 12.00-00.30
Søndag: Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og er ope til og med pausen.

Du kan sjølv bestille bord her:

 

Telefon: 22 47 39 70
E-post: post@kafelove.no
FRUKOST KVARDAGAR FRÅ 08:00-11:00
MÅNDAGAR: 08:00-13:00

Havregraut med bær og rista nøtter
(Laktose, havre, hasselnøtter, cashewnøtter)
25,-

Nysteikte sveler, to stykke
Blåbærsyltetøy og seterrømme
(Laktose, kveite, egg)
55,-

Yoghurt med heimelaga granola og mango
(Kveite, laktose, egg)
35,-

Ei skive heimelaga grovbrød med valfritt pålegg:

Brunost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Gulost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Leverpostei og bacon 25,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Røykelaks og egg 35,- (Rug, kveite, havre, laktose, egg, fisk)

Frukt 10,-

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

LUNSJ FRÅ KL.11.00 – 15.00
RETTAR

LUNSJ FRÅ KL.11.00 – 15.00

RETTAR

Matjesild med saltkokt potet, rømme og flatbrød
Blautkokt egg, dill og sylta løk
(fisk, laktose, egg)
175,-

Luftig potet og purreskum, kaldrøykt laks, grøne urter og brødsmular
(fisk, laktose, kveitemjøl)
165,-

Oksetartar på norsk indrefilet, sennepsfrø, vårløkmajones, tempurasmular
(sennep, kveitemjøl, egg)
175,-

2 skiver grilla landbrød med egg, avocado, og fetaost
(egg, laktose, kveitemjøl)
155,-

Posjert kylling med urter, grilla hjartesalat toppa med parmesan og bacon
Grønkålchips og parmesan
(egg, fisk, laktose)
175,-

Dagens lunsj
165,-

Brød og piska smør
(kveitemjøl, laktose)
35,-

DESSERTAR

Dagens dessert
105,-

Sjokolade Ganache Valrhona
(laktose)
20,-

TEATERMENY MED VINPAKKE FRÅ KL.16.00

Kokkane set saman tre rettar

Forrett
#
Hovudrett – kjøtt

Eller

Hovudrett – fisk
#
Dessert

eller

Ost
#
3-rettar
425,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
Vinpakke
345,-

MIDDAG FRÅ KL.16.00

FORRETTAR

Bakt skrei med pastinakkpure, løk og eplebuljong
(mjølk, fisk)
165,-

Teaterplanke, norsk ost og spekemat (mjølk, nøtter)
160,-

Råbiff med snøfrisk, trøffel og jordskokk (mjølk)
170,-

Rugvaffel med piska andelever, portvin og parmesan (mjølk, rug, kveitemjøl, egg)
85,-

HOVUDRETTAR

Entrecote av angusokse med fondantpotet, grilla hjartesalat med bacon og gryer.
raudvinsaus (mjølk, sulfitt)
315,-

Iberico sercreto med pølse frå Sinsen, selleri og gremolata (mjølk, selleri)
285,-

Heilsteikt smørtunge med erter, blåskjel og mynte (blautdyr,fisk,mjølk)
275,-

Villkveite med oksehaleragu, gulrotpure og kålrot (fisk, mjølk, sulfitt)
285,-

Grøn erterisotto med bonito og tempurasmular med fennikel (mjølk, selleri, fisk, kveitemjøl)
215,-

DESSERTAR

Ostekake med tindved, pistasj og sukkerspinn
(mjølk, kveitemjøl, pistsasj)
125,-

Friterte munkar med bananis og brunost
(mjølk, kveitemjøl,)
125,-

Sjokoladepudding med smash, vaniljesaus og salt karamell
(mjølk,kvietemjøl)
105,-

Norske ostar med noko søtt til (mjølk, kveitemjøl)
150,-

Søtsaker valrona (mjølk)
40,-

Ei kule is eller sorbet (Spør servitøren din om allergen)
35,-

LUNSJ FRÅ 11:00 – 15.00, laurdagar 11:00-14:30

MIDDAG FRÅ 15:30 laurdagar