Løve Restaurant og Bar

Løve Restaurant og Bar ligg i 1. høgda i vår nye foajé. Frå frokost kl. 08:00 til sein kveld finn du ein stor og brei meny med kontinentale smørbrød, franskbrasseri og botnsolid á la carté. Telefon: 22 47 39 70

Ordinære opningstider:

Kjøkken

Måndag: 08:00 – 13:00
Tysdag-fredag: 08.00-20.00
Laurdag: 12.00-22.00
Søndag: Smørbrøddisk. Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og held ope til og med pausen.

Bar og kafé

Måndag: 08:00 – 15:00
Tysdag-torsdag: 08.00-00.30
Fredag: 08:00-03.00
Laurdag: 12.00-00.30
Søndag: Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og er ope til og med pausen.

Du kan sjølv bestille bord her:

 

Telefon: 22 47 39 70
E-post: post@kafelove.no
FRUKOST KVARDAGAR FRÅ 08:00-11:00
MÅNDAGAR: 08:00-13:00

Havregraut med bær og rista nøtter
(Laktose, havre, hasselnøtter, cashewnøtter)
25,-

Nysteikte sveler, to stykke
Blåbærsyltetøy og seterrømme
(Laktose, kveite, egg)
55,-

Yoghurt med heimelaga granola og mango
(Kveite, laktose, egg)
35,-

Ei skive heimelaga grovbrød med valfritt pålegg:

Brunost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Gulost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Leverpostei og bacon 25,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Røykelaks og egg 35,- (Rug, kveite, havre, laktose, egg, fisk)

Frukt 10,-

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

LUNSJ FRÅ KL.11.00 – 15.00
RETTAR

LUNSJ FRÅ KL.11.00 – 15.00

RETTAR

Bookmakers smørbrød
Entrecote, sennep og tomat på landbrød
(Kveitemjøl, mjølk, egg, sennep)
175,-

Dagens suppe med heimelaga brød
(Spør servitøren din)
155,-

Lun leverpostei på landbrød
Bacon og sopp, salat og raudbete
(Kveitemjøl, mjølk, egg)
165,-

Røykelaks smørbrød
Egg, cornichons og kapers
(Kveitemjøl, mjølk, egg)
170,-

Plukkfisk a la Løve
Løk, potet, creme fraiche og persille
(Fisk, mjølk)
175,-

Dagens lunsj
175,-

DESSERTAR

Søtsaker
Pr bit 20,-
(Spør servitøren din)

Dagens dessert
(Spør servitøren din)
75,-

TEATERMENY MED VINPAKKE FRÅ KL.16.00

Kokkane set saman tre rettar

Forrett
#
Hovudrett – kjøtt

Eller

Hovudrett – fisk
#
Dessert

eller

Ost
#
3-rettar
395,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny
Til saman 3 glas vin (dessertvinen er valfri)
Vinpakke
345,-

MIDDAG FRÅ KL.16.00

FORRETTAR

Grilla tartar på indrefilet
Soppgele og råmarinert enokisopp
Grava eggeplomme og persillemajones
(Mjølk, egg, sulfitt)
175,-

Norsk ost og spekemat
(Mjølk)
145,-
Heilsteikt breiflabb
Bouillabaisseskum, urtesalat og eple
Sprøtt brød
(Mjølk, kveitemjøl)
165,-

Vintersalat
Norsk Chevre, hasselnøtter og kvede
(Mjølk, hasselnøtt, kveitemjøl)
145,-

HOVUDRETTAR

Krydra og langtidssteikt svineside
Vass-spinat, wonton og raud karri-majones
(Mjølk, sulfitt, egg, kveitemjøl)
285,-

Entrecote på Angusokse
Potetpure med steinsopp, rosettekål
Raudvinsaus med svart pepar
(Mjølk, sulfitt)
295,-

Potetgnocci
Parmesan, svart pepar og grasløk
(Mjølk, egg, kveitemjøl)
225,-

Torsk med purreoske
Confitpotet og karse, potet og purreløkskum
(Fisk, mjølk)
285,-

Steikt piggvar
Saltkokte småpoteter
Smørsaus med rogn og grasløk
(Fisk, mjølk)
295,-

DESSERTAR

Krydderkake
Mascarpone, raude plommer og pekannøtter
(Mjølk, egg, kveitemjøl, pekannøtter)
115,-

Cremè brule tilsmakt kardemomme
Blodappelsinsorbet
Kakesmular
(Egg, mjølk, kveitemjøl)
125,-

Heimelaga sjokoladepudding med vaniljesaus
(Egg, mjølk, havre)
95,-

Norske ostar med nøttebrød
(Hasselnøtter, kveitemjøl, mjølk, egg)
155,-

Søtsaker

1 bit20,-
3 bitar50,-
(spør servitøren din)

LUNSJ FRÅ 11:00 – 15.00, laurdagar 11:00-14:30

MIDDAG FRÅ 15:30 laurdagar