Løve Restaurant og Bar

Løve Restaurant og Bar ligg i 1. høgda i vår nye foajé. Frå frokost kl. 08:00 til sein kveld finn du ein stor og brei meny med kontinentale smørbrød, franskbrasseri og botnsolid á la carté. Telefon: 22 47 39 70

Ordinære opningstider:

Kjøkken

Måndag: 08:00 – 13:00
Tysdag-fredag: 08.00-20.00
Laurdag: 12.00-22.00
Søndag: Smørbrøddisk. Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og held ope til og med pausen.

Bar og kafé

Måndag: 08:00 – 15:00
Tysdag-torsdag: 08.00-00.30
Fredag: 08:00-03.00
Laurdag: 12.00-00.30
Søndag: Vi opnar to timar før framsyninga tek til, og er ope til og med pausen.

Du kan sjølv bestille bord her:

 

Telefon: 22 47 39 70
E-post: post@kafelove.no
FRUKOST KVARDAGAR FRÅ 08:00-11:00

Havregraut med bær og rista nøtter
(Laktose, havre, hasselnøtter, cashewnøtter)
25,-

Nysteikte sveler, to stykke
Blåbærsyltetøy og seterrømme
(Laktose, kveite, egg)
55,-

Yoghurt med heimelaga granola og mango
(Kveite, laktose, egg)
35,-

Ei skive heimelaga grovbrød med valfritt pålegg:

Brunost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Gulost: 20,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Leverpostei og bacon 25,- (Rug, kveite, havre, laktose)
Røykelaks og egg 35,- (Rug, kveite, havre, laktose, egg, fisk)

Frukt 10,-

Spør servitøren din om utvalet av juicar, kaffi og te

LUNCH FRÅ 11 – 15:

Rugbrød med røykelaks og eggsalat
Salat, agurk og kapers
(Rug, egg, sennep, sk)
145,-

Sopprisotto
(Mjølk)
175,-

Smørbrød med bacon og tomat
Parmesan og heimelaga majones
(Kveitemjøl, mjølk, egg)
175,-

Grilla uer med hvitløksautert grønkål og gulrotpure
Blåskjellsaus
(Mjølk, blautdyr, sk)
180,-

Lammepølse med mandelpotetstappe
Fritert og bakt løk Vinaigrette med kvitløk og persille
(Egg, kveitemjøl, mjølk)
185,-

Dagens lunsj 175,-
(spør servitøren din)

Dessertar: 

Søtsaker Pr bit 20,-
(spør servitøren din)

Hasselnøttis
(Kveitemjøl, egg, mjølk, hasselnøtter)
95,-

Bakt sjokolade
(Mjølk, egg, kveitemjøl)
115,-

MIDDAG FRÅ kl. 16: 

Teatermeny med vinpakke
Kokkane set saman tre rettar
Forrett • Hovudrett • Dessert • 3-rettar
395,-

Hovmeisteren set saman passande vinar til vekas meny Til saman 3 glas vin (dessertvin er valfritt)
Vinpakke 345,-

Forrettar: 

Tartar med rogn, røykt Rørosrømme
Sylta sopp og bokkveite
(Mjølk, sk)

165,-
Norsk ost og spekemat
(Mandlar, mjølk)
145,-

Kamskjell med posjert purreløk
Blåskjel og brødchips
(Mjølk, kveitemjøl, blautdyr)
165,-

Østers med sitron og raudvinseddik Pr stk 25,-
(Blautdyr)

Hovudrettar:

Lammelår med persille og kvitløk
Gulrotpure og grøne erter Lu ig kvitvin-velote
(Mjølk, sul tt)
285,-

Hengemørna entrecote frå Angusokse
Jordskokk og sopp Raudvinsaus med oksehale
(Mjølk, sul tt)
295,-

Sopprisotto
(Mjølk)
225,-

Uer med bollinos og blomkål
Bruna smør med cherrytomat, hasselnøtter og sjalottløk
(Fisk, mjølk, hasselnøtter)
285,-

Grilla kveite og potetpure
Spinat og krema skalldyrsaus
(Fisk, mjølk, skaldyr)
295,-

Dessertar:

Hasselnøttis med bruna smør
(Mjølk, kveitemjøl, egg, peanøtter og hasselnøtter)
125,-

Bakt sjokolademousse med eplekrem
(Egg, mjølk, kveitemjøl)
125,-

Norske ostar med nøttebrød
(Hasselnøtter, kveitemjøl, mjølk, egg)
155,-

Søtsaker
1 bit 20,-
3 bitar 50,-
(spør servitøren din)